9 Sep 2011

SuaTu Hari di Hari Raya...

Suatu hari di hari raya...

Blm terlambat rasanya nk wish selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin buat family & kengkawan semua dan juga semua umat islam especially bg yg berpuasa...thn ni aku nyer sambutan biasa2 jer .. sama jer mcm thn lepas.. cuma thn ni order biskut agak kurang sebab tetiap thn confirm biskut blh carry forward smpi raya thn depan.. hu..hu.. xda sapa kt umah nk makan.. bawa ke office pn tetap berbaki lagi..


Berbalik pada citer raya.. thn ni tema ala2 kaler silver a.k.a kelabu.. kl ikut aku nk biru.. tp asben nk juga kaler kelabu... punyala susah nk cari baju anak2 kaler kelabu... yg dpt pun ala2 lebh kurang jer.. sama tp x serupa.. x kisahla.. baju mimi pun maknyer terpaksa top up bunga2 sikit.. sian lak tengok kelabu jer..wpun anak x kisah pun...


Thn ni beraya di rumah Mertua juga wpun planning asal nk raya kt Perlis.. apakan daya.. mak ku sendiri yg suh beraya SP dulu sebab katanya nnti raya ke5 dah kenduri.. so leh lama sikit kt perlis.. aku yg menurut perintah jer la..


thn ni masing2 dh ada family... so adik2 ipar tinggal separuh jerla.. x mcm thn lepas... tp mukaku tetap ada... waaah..


so .. jom la layan beberapa keping gambar yg x seberapa ni... main snap jer.. thn ni x meriah ngan gambar la... xda pn org nk amik gambar aku..


Pesanan buat ieni : cepat2 la download gambar.. nk juga..


gambar adik & akak.. cukup susah nk dpt kan gambar both kids ni.. akak ok.. cuma adik sekejap jer baiknya.. pastu melompat sana sini... boy katakan



adik nama apa: ammmilll... saya...


mama .. senyum mcm ni ok tak??? itula soklan yg selalu ditanya... bunga2 pink kt baju tu aku yg top up... agak x kemas sikit di c2.. jahit pg sblm blk kg.. kelam kelibut



suka nengok aksi diaorg... sampin adik agak besar sikit... asyik londeh jer..



mcm nk tercekik jer ku rsa.. tp gambar ni cute sikit.. xperla puji anak sendiri



smilez....



ini time baik.. time gaduh pn mcm gini juga aksinya.. tp confirm adik kt atas kakak di bawah..



with paksu & acik yon... 2 org yg masih bujang trang tang..tang...




4 of us... raya jer la selalu dpt amik gambar family..tp ku rasa aku ala2 ustazah gitu.. sebab tudung lupa nk pin..



my adik2 ipor



Thn ni ini jer gambar family sebelah mertua yg dpt diambil.... sebabnya yg lain2 dh menghilangkan diri termasuk MIL & FIL.. dia kata tunggu anak2 lambt sgt nk gerak.. so diaorg jln dulu..tambah org baru... bb rania aryanie